Eurovit

A napfényvitamin

Az Eurovit D-vitamin 2000 nemzetközi egységnyi D3-vitamint tartalmaz. Keresse a piacvezető Eurovit D-vitamin termékcsaládot a patikákban!**
Csepp formában már gyermekeknek is!

*Egészségpénztári kártyára is kapható. 
**Forrás: QVIA PTR, 04E1 kategória, értékben mért piaci adatok alapján, 2018. október 31.

Eurovit

Eurovit 2000 NE D-vitamin tabletta

A magyar lakosság több, mint hatvan százalékánál nem is a D-vitamin szint normális fenntartásáról, hanem a D-vitamin hiány pótlásáról kell gondoskodni. Egy átlagos felnőtt embernek a D-vitamin hiány megelőzésére napi 1600-2000 nemzetközi egységnyi D-vitamin javasolt (2012. D-vitamin konszenzus konferencia), mely igényt nyáron hiányállapot nélkül egészséges táplálkozással és megfelelő mennyiségű napfényen való tartózkodással biztosítani tudunk, mivel tíz-tizenöt perces, az arcot és a fedetlen végtagokat érő, nyári, nappali UV-B sugárzás körülbelül 1500–3000 NE D3-vitaminképzéséhez elegendő. Azonban a nyár elmúltával a D-vitamin készletek 6 hét alatt lemerülnek.
*2012. D-vitamin konszenzus konferencia

Eurovit

Eurovit 2000 NE D-vitamin tabletta

Ősszel egyre kevesebb napfény éri testünket, egyre kevesebbet tartózkodunk a szabadban, ráadásul az őszi-téli időszakban kevesebben figyelnek oda az egészséges, változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra.

Ezért már ősszel jelentkezhetnek a D-vitamin hiány tünetei, tél végére pedig 10-ből 9 magyar ember szenved D-vitamin hiányban. A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, valamint az egészséges izomfunkció, csontozat és normál fogazat fenntartásához.

Eurovit

Eurovit 2000 NE D-vitamin tabletta

Ősztől tavaszig D-vitamin pótlásra van szüksége a szervezetnek, nem jutunk ilyenkor elegendő napfényhez, ráadásul nélkülözzük az olajos halakat, kevés tejet és tojást fogyasztunk. Megoldást jelenthet az Eurovit 2000 NE D-vitamin tabletta, amely szerepet játszik egyebek mellett a sejtosztódásban és hozzájárul az immunrendszer normális működésének fenntartásához, valamint az egészséges izomfunkció, csontozat és normál fogazat fenntartásához.

Eurovit

Felhasználási javaslat

Naponta 1 tabletta fogyasztása ajánlott.
Kevés folyadékkal egészben nyelje le.